VismaeAccounting_pc[1]

Start 2019 med nytt regnskapssystem for din bedrift

Regnskapsåret 2018 er over selv om det gjenstår en del før regnskapet er endelig. Det er nå gunstig å bytte regnskapssystem og starte 2019 med nytt system, da får du du med deg hele regnskapsåret i nytt system.

Det er mange å velge mellom, men om du ønsker noe som er solid og ikke koster altfor mye er Visma eAccounting det beste valget for mindre bedrifter. Dette er Norges beste regnskapssystem for denne gruppen selskaper og i dag bruker over 110 000 bedrifter Visma eAccounting. Dette systemet koster fra kr 99,- pr måned eks. mva. En utrolig lav pris for et meget bra system.

Bedriftsøkonomi AS har opparbeidet seg meget god kompetanse på eAccounting og har hjulpet mer enn 50 bedrifter i gang.  Daglig leder Jan Arild W. Jensen har gjennomført oppdateringskurs og har Visma eAccounting Sertifisering for regnskapsbyrå – Expert og Advanced og vil kunne fungere som Din økonomisjef.

Det er i dag mulig å få bankintegrasjon med DNB, Danske Bank  og   Sparebank 1.  Flere banker kommer i 2019. Dette er meget tidsbesparende og tid = penger.

I tillegg er det ca 50 andre integrasjonsmuligheter som f. eks. iZettle, ulike nettbutikker, kasseløsninger, årsoppgjør, CRM, fakturaoppfølging og inkasso, rapportering og analyse, timeregistrering, økonomioversikt og budsjetter, frakt/EDI m.v.

 

For mer info, gå til Visma sine nettsider.

 

Del denne artikkelen