office-620817_640

Samarbeid med Bedriftsøkonomi AS i Visma eAccounting

Enkelt, sikkert og sømløst
Vi har gjort det enkelt. Samarbeid med Bedriftsøkonomi AS i Visma eAccounting. Du velger selv om du vil la oss ta litt av regnskapet – eller alt. Med et samarbeid i Visma eAccounting jobber vi i samme program, med samme data og informasjon. Effektivt for deg – enkelt for oss!

Enkelt
Med Visma eAccounting blir samarbeid enklere enn noen gang. La oss ta seg oss av de mest kompliserte oppgavene, og gjør selv de oppgavene du er komfortabel med. Med skreddersydde apper utnytter du mulighetene i Visma eAccounting fullt ut.
Send fakturaer når som helst, hvor som helst, med få tastetrykk.
– Motta fakturaer elektronisk, godkjenn dem, og la oss gjøre resten.
– Skann kvitteringene dine og send dem automatisk inn i Visma eAccounting

Sikkert
Ved å samarbeide med en Bedriftsøkonomi AS i Visma eAccounting, er du i trygge hender. Vi kjenner markedet og bransjen du er i, og ønsker at din bedrift skal lykkes.
Et samarbeid med oss gjør at du:
Får en rådgiver som er lett tilgjengelig for deg
– Får kritisk informasjon om, og tolkning av, bedriftens nøkkeltall
– Får tilstrekkelig opplæring i programmet

Sømløst
Med Visma eAccounting får du en sømløs informasjonsflyt mellom deg og oss. Vi jobber i samme system, og når vi oppdaterer tallene i systemet, blir det umiddelbart synlig for deg.
– Bli holdt løpende oppdatert
– Ta ut rapporter med ferske tall
– Få en god oversikt over regnskapet

Lønnsomt

Det som sikkert er med et slik samarbeid er at dette er lønnsomt for kunde. Betydelig besparelser i forhold til å sette bort hele regnskapet og samtidig får kunde meget god styring og kontroll.

Best i test PC World

Del denne artikkelen